• Pénteki istentiszteletünkön kereszteltük: – Karancsi Jázmint, Karancsi Lajos és Tiszai Andrea Mónika gyermekét Debrecenből. Keresztapja: Tiszai Gábor Miklós. – Kállai-Fáber Leventét és Kállai-Fáber Balázst, Fáber Anita és Kállai István gyermekeit az Alkotmány útról. A gyermekek keresztszülei: Fáber Krisztián és Kiss Anikó. Isten áldja meg gyülekezetünk legifjabb tagjainak és szeretteiknek az életét!
 • Szerda délután 5-től tartjuk a gyülekezeti bibliaórát.
 • Csütörtök délelőtt 10-re Életadó Körre hívjuk a kismamákat és kisgyermekes anyukákat a parókiaudvar játszóterére.
 • Ma este 7 órától a Szatmári Múzeum udvarán kerül sor a Városi Díszünnepségre, amelyre mindenkit szeretettel hív a szervező Mátészalkai Önkormányzat. Az ünnepség során a keresztség sákramentumának titkában való részesülés is megtörténik, és az új kenyeret megáldja Becsei Miklós, a Kossuth téri gyülekezet lelkipásztora. Rossz idő esetén az ünnepség a Kossuth téri református templomban lesz megtartva.
 • Augusztus 23-26-ig, szerdától-szombatig a városunkban szép hagyománnyá vált Mátészalkai Fényes Napok nagyon sokféle programot kínálnak, amelyekre mindenkit szeretettel várnak a szervezők.
 • A Kálvin iskola tanévnyitó ünnepi istentiszteletét szeptember 1-jén, pénteken 9 órakor tartjuk a templomban.
 • Vasárnap reggeli imaközösségünk 9.25-től kezdődik az Agapé irodában.
 • A felnőtt istentisztelettel egy időben a nyár folyamán minden korosztályhoz tartozó gyermek számára gyermekmegőrzőt biztosítunk a gyülekezeti teremben, jó idő esetén a parókiaudvaron.
 • Sokak kérésére ŐSSZEL ISMÉT ERDÉLYBE KIRÁNDULUNK!!! Az utazásra szeptember 21-24-ig, (csütörtök reggeltől vasárnap estig) kerül sor. A tervezett útvonal: MÁTÉSZALKA – NAGYBÁNYA – DÉS – SZÁSZRÉGEN – MAROSVÉCS – GYERGYÓDITRÓ – GYERGYÓSZTENTMIKLÓS – GYILKOS-TÓ – BÉKÁS-SZOROS – CSÍKSZEREDA – SZENT ANNA-TÓ (a fotón látható) – TUSDNÁDFÜRDŐ – SZENTEGYHÁZA – MADARASI HARGITA – SZÉKELYUDVARHELY – FARKASLAKA – KOROND – PARAJD – SZOVÁTA – MÁTÉSZALKA. A kirándulás részvételi díja: 35.000 Ft.- amely az utazás, félpanziós szállás (bőséges reggelivel és vacsorával) költségeit tartalmazza. Jelentkezni 20 000.- Ft részvételi díj előleg befizetésével lehet a gyülekezet gazdasági hivatalában munkanapokon 8-16-ig, illetve a vasárnapi istentiszteletek után. A hivatal telefonszáma: +36 44 311 022. Mindenkit szeretettel várunk!
 • Gyülekezetünk tagjai számára egyéni-, pár- és család-lelkigondozás folyamatosan igénybe vehető előzetes telefonos egyeztetéssel.
 • Gyülekezetünk honlapján folyamatosan megtalálhatók az elhangzott vasárnapi prédikációk, templomi hirdetések, valamint a gyülekezeti eseményekről szóló beszámolók. Honlapunk címe: refmateszalka.hu
 • Megtalál minket a Facebookon is, keresse a Mátészalka Kossuth téri Református Egyházközség közösségi oldalát!

Isten iránti hálával hirdetjük, hogy a magyar államalapítás, valamint az új kenyér ünnepén az Úr szent asztalát megterítettük, a mi Urunkkal a Jézus Krisztussal, és egymással való közösségre, szent vendégségre hívjuk a gyülekezet minden tagját!