• Június 4-én, a Nemzeti Összetartozás Napján 5 perces harangzúgással emlékeztünk a nemzetünket tragikusan érintő, fájdalmas trianoni eseményre.
  • EGYHÁZMEGYEI EVANGÉLIZÁCIÓ volt június 3-6-ig, az egyházmegye négy különböző helyszínén, amelyeken mindkét mátészalkai gyülekezetből igen szép számmal vettünk részt. Igét hirdetett Korda Zoltán, a Szatmár-Láncosi Református Egyházközség vezető lelkipásztora. Isten áldja meg az elhangzott gondolatokat, hogy formálódjon általuk mindennapi életünk.
  • Hétfőn 18 órakor nőszövetségi gyűlést tartunk, amelyre szeretettel hívjuk a nőtestvéreket.
  • Kedden 17 órakor tartjuk a gyülekezeti bibliaórát.
  • Csütörtök délelőtt 10-re Életadó Körre várjuk a kismamákat és kisgyermekes anyukákat.
  • Szombat délelőtt 9 órakor tartja a Kálvin iskola ballagással egybekötött, ünnepélyes tanévzáró istentiszteletét az iskola udvarán vagy rossz idő esetén a színházteremben. A ballagó nyolcadikosoknak a továbbtanuláshoz sok sikert, az életükre Isten áldását kívánjuk. A gyülekezet nevében megköszönjük a pedagógusok, hitoktatók, gyermek-istentiszteleti és templom-ovis szolgálatot végzők egész éves áldozatos munkáját.
  • Az egyházmegye által meghirdetett SZÓSZÉKCSERE program keretében a szatmári lelkipásztorok ezen a vasárnapon különböző gyülekezetekben szolgálnak. Gyülekezetünk lelkészei Penyigén, Kisszekeresen, Nagyszekeresen és Zsarolyánban hirdetik Isten igéjét. Ebből az alkalomból szeretettel köszöntjük vendég-igehirdetőnket, Tisza Tibor panyolai lelkipásztort, az egyházmegye lelkészi főjegyzőjét. Szolgálatát megköszönve, életére, szeretteire, és a panyolai gyülekezetre Isten gazdag áldását kérjük!
  • AUTÓBUSZ-KIRÁNDULÁST SZERVEZÜNK ERDÉLYBE június 20-24-ig (szerda reggeltől vasárnap estig), Szilágylompért, Medgyes, Berethalom, Székelyudvarhely, Madarasi Hargita, Segesvár, Négyfalu, Sinaia, Barcarozsnyó, Törcsvár (Drakula vár), Prázsmár, Kézdivásárhely, Gelence, Szászhermány, Brassó, Kerc, Gyulafehérvár útvonalon. A kirándulás részvételi díja egységesen 45.000 Ft.-/fő, amely tartalmazza a félpanziós négy éjszakai szállás (vacsora, reggeli), valamint az utazás költségeit. A belépőkre a részvételi díjon kívül személyenként 10.000 Ft.- szükséges. Jelentkezni névvel, címmel és telefonszámmal a Kossuth téri gazdasági hivatalban lehet 20.000 Ft.- előleg befizetésével munkanapokon 8-16 óráig. Egyéb információ: +36(44)311-022.
  • Gyülekezetünk tagjai számára egyéni-, pár- és család-lelkigondozás folyamatosan igénybe vehető előzetes telefonos egyeztetéssel.

Gyülekezetünk honlapján megtalálhatók az elhangzott vasárnapi prédikációk, templomi hirdetések, valamint a gyülekezeti eseményekről szóló beszámolók.