• A Mátészalkai Fényes Napok gazdag programkínálatában és színvonalas rendezvényein sok felemelő élményben lehetett részünk. Köszönjük a szervezők áldozatos munkáját!
  • Mai istentiszteletünkön kereszteltük Lukovics Márk Sándort, Lukovics Sándor és Helmeczi Erika Viktória gyermekét Eperjeskéről. Keresztszülei: András Szabolcs és Debreceni Tünde. Isten áldja meg gyülekezetünk legifjabb tagjának és szeretteinek az életét! A mai szép eseménynek legyen kedvező folytatása az eperjeskei gyülekezetben!
  • Kedden 17 órakor tartjuk a gyülekezeti bibliaórát.
  • Csütörtök délelőtt 10-re Életadó Körre várjuk a kismamákat és kisgyermekes anyukákat. Az Életadó Kört szeptembertől megváltozott időpontban, szerda délelőtt 10-től tartjuk.
  • A Mátészalkai Református Énekkar a nyári szünet után ismét megkezdi énekkari próbáit. Az első próba szeptember 2-án, vasárnap délután 17 órakor lesz az újtelepi Égigérő Közösségi Házban.
  • Szeptember 8-án, szombaton 8. alkalommal kerül megrendezésre a Szatmár Határok Nélkül Református Találkozó a Reformátusok Szatmárért Közhasznú Egyesület és a Szatmári Református Egyházmegye szervezésében. Az ünnepségsorozat szombaton 12.30-kor a Nagyecsedi Református Nagytemplomban ünnepi istentisztelettel kezdődik. Akik szeretnének részt venni a rendezvényen, kérjük, hogy névvel, címmel és telefonszámmal jelezzék a gyülekezet gazdasági hivatalában szeptember 6-ig. Azok jelentkezését is várjuk, akik sofőrként gépkocsijukkal több személyt is el tudnak vinni a rendezvényre. A program részleteit a kiadott hirdetésekben olvashatjuk.
  • A templombelső felújítás előkészítéseként elkezdődött a férfi padcsoport megrövidítése és a padfűtés átalakítása. A következő vasárnapokon fokozott figyelemmel közlekedjünk a munkaterület közelében!
  • Autóbusz kirándulást szervezünk Erdélybeszeptember 28-30-ig (péntek reggeltől vasárnap estig) Nagybánya, Bódi-tó, Aknasugatag, Felsővisó, Barcánfalva, Máramarossziget, Szaploncaútvonalon. A kirándulás részvételi díja egységesen 30.000.- Ft /fő,amely tartalmazza a félpanziós két éjszakai szállás (vacsora, reggeli), valamint a belépők és az utazás költségeit. Jelentkezni névvel, címmel és telefonszámmal a Kossuth téri gazdasági hivatalban lehet 15.000.- Ft előleg befizetésével munkanapokon 8-16 óráig. Egyéb információ: +36(44)311-022.
  • Gyülekezetünk tagjai számára egyéni-, pár- és család-lelkigondozás folyamatosan igénybe vehető előzetes telefonos egyeztetéssel.

Gyülekezetünk honlapján megtalálhatók az elhangzott vasárnapi prédikációk, templomi hirdetések, valamint a gyülekezeti eseményekről szóló beszámolók. Honlapunk címe: www.refmateszalka.hu