• A gyülekezet nevében szeretnénk köszönetet mondani a templomi berendezések pakolásában segítő testvéreinknek. Az egész napos nehéz munkában részt vettek a lelkipásztorral együtt: Balogh Ferenc gondnok, Kincses Imre, Balogh Róbert presbiterek és Halászné Nistor Annamária épület-gondnok. Köszönjük a munkájukat!
 • Mai istentiszteletünkön kereszteltük: – Kozma Kamillát, Kozma Attila és Fazekas Zsuzsanna gyermekét a Dózsa György utcából. Keresztszülei: Szender Miklós és Fazekas Gabriella. – Kozma Annát, Kozma Attila és Fazekas Zsuzsanna gyermekét a Dózsa György utcából. Keresztszülei: Ráduly Miklós és Fazekas Márta. – Kovács Mercédeszt, Kovács Krisztián és Kajor Ágnes gyermekét az Alkotmány útról. Keresztszülei: Kovács Béla és Garancsi Erika. Isten áldja meg gyülekezetünk új tagjainak és szeretteiknek az életét!
 • Ma este 6 órai kezdettel egy rövid megbeszélést tartanak a Református Énekkar tagjai az Újtelepen. Szeretettel várják az énekkar tagjait Isten előtti elcsendesedésre, őszinte beszélgetésre.
 • Hétfőn délután 17.00-kor nőszövetségi gyűlés lesz a gyülekezeti teremben, amelyre szeretettel várjuk a nőtestvéreket.
 • Hétfőn 18 órától tartjuk a Dalos Magyar Hitvallók éneklő alkalmát a gyülekezeti teremben.
 • Kedden 17 órakor kezdődik a gyülekezeti bibliaóra.
 • A kismamák, anyukák és kisgyermekeik számára tartott Életadó Körünk csütörtökön 10 órakor kezdődik a játszószobában.
 • Péntek délután 14.30-kor kátéórára várjuk a konfirmandusokat.
 • A konfirmációi vizsga szombaton 10 órakor lesz a gyülekezeti teremben, amelyre a szülőkkel együtt a presbitereket is várjuk.
 • A konfirmációi fogadalomtételre április 14-én, a jövő vasárnapi istentiszteleten kerül sor.
 • A húsvét nagyheti alkalmakat a jövő vasárnap hirdetjük, de a szélesebb körű tájékoztatás kedvéért szeretnénk hirdetni, hogy mindazon idősebb, nehezen mozgó testvéreink számára, akiknek a színházterembe való eljutás gondot okoz, nagycsütörtökön 18 órától úrvacsorás istentiszteletet tartunk a gyülekezeti teremben.
 • A templombelső felújítás ideje alatt a Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színház első emeleti Szalkai László termében tartjuk az istentiszteleteinket a megszokott időben, délelőtt 10 órától. A gyermek-istentisztelet helyszíne a Szalkai László terem melletti számú tanterem. Kérjük a szülőket, hogy oda vigyék gyermekeiket. Hálás szívvel köszönjük a Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színház, valamint Buzogány Béla színművész-igazgató úr befogadó szeretetét!
 • Autóbusz kirándulást szervezünk Erdélybe július 12-15-ig (péntek reggeltől hétfő estig) Kiskoh (medvebarlang) – VajdahunyadVízakna (szállás) – Fogarasi-havasok felvonóval (Balea vízesés és tó) Vízakna (vasárnap 10 órától istentisztelet, utána fürdési lehetőség a sós-tavakban) – Nagyszeben (óvárosi látnivalók) – Nagydisznód (erődtemplom) – Berethalom Medgyes Zsibó útvonalon. A kirándulás részvételi díja egységesen 45.000.- Ft /fő, amely tartalmazza a félpanziós három éjszakai szállás (vacsora, reggeli), valamint a belépők, utasbiztosítás és az utazás költségeit. Jelentkezni névvel, címmel, telefonszámmal és az utasbiztosításhoz szükséges egyéb adatok megadásával a Kossuth téri gazdasági hivatalban lehet 20.000.- Ft előleg befizetésével munkanapokon 8-16 óráig. Minden hely lefoglalásra került, ezért csak várakozólistára tudjuk fogadni a jelentkezéseket. Egyéb információ: +36(44)311-022 és +36 30 337 9723
 • Nyári tábort szervezünk iskoláskorú gyermekeknek (2-8. osztályig) a zempléni Pálházára július 22-26-ig, hétfőtől péntekig. A tábor részvételi díja személyenként 40.000 Ft.-, amely tartalmazza az utazás, szállás, napi háromszori étkezés és a belépők költségeit. Jelentkezni a gyülekezet lelkészeinél lehet a részvételi díj felének befizetésével.
 • Az adóbevallások időszaka van, ezért kérünk mindenkit, hogy lehetősége szerint támogassa adója 1-1%-ával a „Kálvin János Református Általános Iskoláért” Alapítványt, illetve a Magyarországi Református Egyházat! Az Alapítvány adószáma: 18145168-1-15, az egyház technikai száma:0066. A támogatáshoz szükséges nyomtatványt a kijáratoknál is megtaláljuk.
 • A templomfelújítás támogatására téglajegyek vásárolhatók kisebb-nagyobb címletekben a gyülekezet gazdasági hivatalában.
 • Gyülekezetünk tagjai számára egyéni-, pár- és család-lelkigondozás folyamatosan igénybe vehető előzetes telefonos egyeztetéssel.

Honlapunkon megtalálhatók az elhangzott vasárnapi prédikációk, templomi hirdetések, valamint a gyülekezeti eseményekről szóló beszámolók a www.refmateszalka.hu oldalon.