• Kedden 17 órakor lesz a gyülekezeti bibliaóra.
 • Kedden 18 órától presbiteri gyűlést tartunk a gyülekezeti teremben, amelyről a Presbitérium tagjait meghívóval is értesítettük.
 • Csütörtökön 10 órakor Életadó Körünk várja a keresztyén családi életre törekvő kismamákat, anyukákat és kisgyermekeiket a parókiaudvar játszóterén, kedvezőtlen időjárás esetén a játszószobában.
 • Egynapos gyülekezeti autóbuszkirándulást szervezünk május 18-án Debrecenbe, a Magyar Református Egységnap 10. évfordulója alkalmából rendezett Kárpát-medencei református találkozóra. A részvétel díja személyenként 1.500 Ft, -, amely az utazás költségét tartalmazza. Az étkezésről mindenki maga gondoskodik. Az indulás május 18-án, szombat reggel fél 8-kor a régi Profi bevásárlóközpont (fürdő) előtti parkolóból lesz. Hazaérkezés az esti órákban várható. A nap programját a kiadott hirdetésekben olvashatjuk. Jelentkezni május 15-ig lehet a Kossuth téri Gazdasági Hivatalban (+36 44 311-022) a részvételi díj befizetésével. Az érkezés sorrendjében tudjuk fogadni a jelentkezéseket! Mindenkit szeretettel várunk! Ünnepeljük együtt reformátusságunkat Debrecenben!
 • Autóbusz kirándulást szervezünk Erdélybe július 12-15-ig (péntek reggeltől hétfő estig) Kiskoh (medvebarlang) – VajdahunyadVízakna (szállás) – Fogarasi-havasok felvonóval (Balea vízesés és tó) Vízakna (vasárnap 10 órától istentisztelet, utána fürdési lehetőség a sós-tavakban) – Nagyszeben (óvárosi látnivalók) – Nagydisznód (erődtemplom) – Berethalom Medgyes Zsibó útvonalon. A kirándulás részvételi díja egységesen 45.000.- Ft /fő, amely tartalmazza a félpanziós három éjszakai szállás (vacsora, reggeli), valamint a belépők, utasbiztosítás és az utazás költségeit. Minden hely lefoglalásra került, ezért már csak várakozólistára tudjuk fogadni a jelentkezéseket. Egyéb információ: +36(44)311-022 és +36 30 337 9723
 • Református élménytábort rendezünk iskoláskorú gyermekeknek (2-8. osztályig) a zempléni Pálházára július 22-26-ig, hétfőtől péntekig, melynek során meglátogatjuk a környék természeti és kulturális nevezetességeit, a közeli kalandparkot, s a túrák és kirándulások mellett a lelki egészséget is ápoljuk. A tábor részvételi díja személyenként 40.000 Ft.-, amely tartalmazza az utazás, szállás, napi háromszori étkezés és a belépők költségeit. Jelentkezni május 15-ig lehet a gyülekezet lelkészeinél a részvételi díj felének befizetésével.
 • Az adóbevallások időszaka van, ezért kérünk mindenkit, hogy lehetősége szerint támogassa adója 1-1%-ával a „Kálvin János Református Általános Iskoláért” Alapítványt, illetve a Magyarországi Református Egyházat! Az Alapítvány adószáma: 18145168-1-15, az egyház technikai száma:0066. A támogatáshoz szükséges nyomtatványt a kijáratoknál is megtaláljuk.
 • A templomfelújítás támogatására téglajegyek vásárolhatók kisebb-nagyobb címletekben a gyülekezet gazdasági hivatalában.
 • Gyülekezetünk tagjai számára egyéni-, pár- és család-lelkigondozás folyamatosan igénybe vehető előzetes telefonos egyeztetéssel.
 • Honlapunkon megtalálhatók az elhangzott vasárnapi prédikációk, templomi hirdetések, valamint a gyülekezeti eseményekről szóló beszámolók a refmateszalka.hu oldalon.

Eltemettük:

 • Várkonyi Csabát 69 évesen a Hajdu utcából,
 • Antal Jánosné Papp Irént 82 évesen a Dózsa György utcából.  Isten adjon a gyászoló családtagoknak Szentlelke és a mi szeretetünk által igaz vigasztalást!

Anyák Napján szeretettel köszöntjük az édesanyákat és szeretetben szolgáló életükre Isten áldását kérjük!