Kedves Testvérünk!

Ha Ön, vagy bármelyik családtagja idős kora, vagy betegsége következtében olyan állapotba kerül, amely kórházi kezelést még nem, vagy már nem igényel, és gondozó otthonba való elhelyezés nem kerülhet szóba, mert továbbra is otthonában szeretné élni a megszokott mindennapi életét, akkor mi szívesen segítünk. Gyülekezetünk képzett házigondozók bevonásával 5 és fél éve végez idősgondozást, amely arra hívatott, hogy az idősek, betegek otthonukban maradva szakszerű segítséget kapjanak. A felgyorsult élettempó is szükségessé teheti, hogy idős szüleit, nagyszüleit rendszeresen meglátogassuk, és a napi életvitel fenntartásában segítségére legyünk.

idosgondozas

Agapé Házi Segítségnyújtó Szolgálatunk szívesen áll az Ön rendelkezésére, ha segítségre van szüksége. A gondozás díja 100 Ft/óra.

További információért hívja a szolgálat vezető gondozóját, Bohán Imrénét+36 30 698 6007-es telefonszámon. Tájékozódni személyesen is lehet az Agapé irodában, amely munkanapokon 8-16 óráig tart nyitva a Kossuth tér 1. sz. alatt.

A Szolgálat keretein belül a rászorulóknak lehetősége van szociális étkezés igénybevételére is, a nyugdíj összegétől függő, kedvezményes áron. Az étkezéssel kapcsolatban ugyanezeken a telefonszámokon érdeklődhet.

 

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!

A szolgálatot fenntartó egyházközség nevében: Becsei Miklós lelkipásztor